Google Analytics Nedir Options

Wiki Article

google analytics nedir

Google Analytics, kullanıcıların Net sitesine hangi kanallar üzerinden ulaştığını ve bu kanalların etkinliklerinin raporlarını da sunar.

World-wide-web siteleri ve sosyal ağlar gibi dijital ortamlardaki verileri izlemenize imkan tanır ve bununla birlikte önceden belirlenmiş ve özelleştirilebilir raporlar sağlar.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the best YouTube knowledge and our most current features. Learn more

Over and above monitoring how guests interact using your nonprofit’s Web site, You can even observe how Google AdWords provides those visitors to your site by integrating your Analytics account with AdWords. In the event you’re not making use of AdWords, you’ll very first will need to build an account, and to be a nonprofit, you can be using the Google Grant to bring AdWords to the Group without spending a dime.

☞ Mobil uygulamalarınızın yönetiminde mobil analizler sayesinde işinizi başarıya taşıyabilirsiniz.

Bu genel, yüzey düzeyindeki demografik bilgiler kesinlikle faydalıdır, ancak Google Analytics, kullanıcılarınızın yaşam boyu değeri hakkında bilgi, kohort analizi ve daha fazlasını sağlayarak hedef kitlenizi daha da iyi anlamanıza yardımcı olur.

Assembly your ambitions is great, even so the vital to achievements is replicating the process, and then going even additional by growing your viewers’s interactions with your site.

Bu sekme, sitenize Google Analytics Nedir girmiş olan kitleyi analiz etmenize yaramaktadır. Alt sekmeleri aşağıdaki gibidir:

Sayfanın alt kısmından İzleme Kimliğini Al'ı tıklayın ve Hizmet Şartları Sözleşmesini kabul edin.

Bu sayede, Website sitesi ve sosyal medya performansının daha doğru ve etkili bir şekilde analiz edilerek iyileştirilmesi sağlanabilir.

Hedef kitle sekmesi, hedef kitlenizin ilgi alanlarına, sitenizdeki davranışlarına (katılım gibi şeyleri kapsar), ne tür bir mobil cihaz kullandıklarına ve daha fazlasına dalmanıza da olanak tanır.

Web sitenizin trafiğini nasıl artworkıracağımızı ve işletmenizi nasıl büyüteceğimizi tam olarak biliyoruz. Harika dijital pazarlama taktikleri ile harika sonuçlar alacaksınız.

Google Analytics'teki beş rapor türünden biri olan Gerçek Zamanlı rapor, en az değerli olan olarak kabul edilir. Haber odaklı bir siteniz yoksa veya blog yazılarınızı yayınlama zamanını optimize Google Analytics Nedir etmek istemiyorsanız, muhtemelen bu sekmede çAlright zaman harcamayacaksınız.

Yayıncı Raporu, gösterimler ve tıklamalar dahil olmak üzere sitenizden nasıl para kazandığınıza dair verilere erişmenizi sağlar.

Report this wiki page